6724. Szeged Siha köz 1/a. fsz. 2

Üdvözlöm Kedves Látogatómat honlapomon.

Az alábbiakban sorolt tevékenységünket Csongrád megyében végezzük.

Engedje meg, hogy bemutatkozzam: Bucsuházy Ede vagyok, vállalkozásunk az építőipar területén tevékenykedik, szakosodva a szak- szerelőipari munkákra. A szakipar az építőiparnak azon területe, ahol a már elkészült szerkezetet kell berendezni, vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy bebútorozni. Tehát előzőekhez visszatérve, amennyiben kedves leendő megrendelőmnek már megvan az új, vagy régi lakása, háza, és át szeretné gondolni a belső és külső felületeket, tereket, úgy a mi kis csapatunk segítségére lehet szüksége.

Természetesen látványtervekkel, rajzokkal és anyag, valamint színmintával tudjuk felkelteni az érdeklődését különböző megjelenési lehetőségekre. Amennyiben Önnek már kész ötlete van, ami már csak a megvalósításra vár, mi akkor is örömmel állunk rendelkezésére, hiszen a tervezési fázis, az ajánlattétel, a kiszállás költségmentes, Önnek természetesen egy fillérjébe sem szabad, hogy kerüljön.

Az elvégzendő munkákat sokéves tapasztalattal rendelkező, és ami nagyon fontos, szinte állandó gárdával tudjuk elvégezni, ami nemcsak az összeszokásra garancia, hanem a folyamatos jó minőségű munkavégzésre is.

Vállalkozásunk a következő szakmákban tud megrendelőink segítségére lenni: -szobafestés, mázolás -hideg- és melegburkolás: csempézés falra és padlóra, parketta csiszolása és lakkozása, pvc és szőnyegpadlóburkolatok, lamináltpadló beépítése, -gipszkartonozás, -tetőterek beépítése, -kőműves és építőmesteri munkák, -vízvezetékszerelés, -villanyszerelés, -fűtésszerelés, a teljesség igénye nélkül.

Köszönöm megtisztelő figyelmét, maradok tisztelettel:

Bucsuházy Ede

Nyitvatartás
KUCKÓ Kft. Szeged, Siha köz 1/a. Fsz/2. Telefon: 62/489-368 20/46-43-981 E-mail: info©kuckokft.hu NYITVA TARTÁS HÉTFŐ 9-17:00 SZERDA 9-17:00